Celleprøve

Celleprøve

#sjekk deg

Celleprøven redder liv! Det er ingen tvil om det. Alle kvinner er velkommen til oss for å få tatt celleprøven sin. Du trenger ikke henvisning for å få tatt celleprøve!

Det er fort gjort, smertefritt, og prøven blir analysert hos spesialistene på Haukeland sykehus. Frem til nå har jeg hatt gleden av å ta imot kvinner i aldersgruppen 22-65 år. Det er normalt kort ventetid, og det er uvanlig at kvinner må ta ny celleprøve ( fordi det kom for lite celler med på prøven) når jeg tar den. Selve undersøkelsen er raskt unnagjort. ( papirarbeidet tar lengst tid 🙂

Du trenger ikke å ha vært gravid eller å ha gått til jordmor Kjersti tidligere for å få tatt celleprøven din her hos oss.

Pris er 730,- (Inkl hygienegebyr m.m som andre pleier å legge til) Studenter får 20% rabatt!.Det er så viktig at unge jenter får tatt celleprøven sin, og får en god opplevelse første gangen!

Vi har gode resultater, det vil si at det er under 1% av dem som tar celleprøven hos oss som må ta på nytt på grunn av at vi får for få celler med eller feil på prøven. Velkommen å ta denne viktige prøven hos meg.

Så hiv deg på bybanen, hopp av på Skjold bybanestopp og jeg er bare 100 meter unna .)