Celleprøve

Celleprøve

#sjekk deg

Celleprøven redder liv! Det er ingen tvil om det. Alle kvinner er velkommen til oss for å få tatt celleprøven sin. Du trenger ikke henvisning for å få tatt celleprøve!

Det er fort gjort, smertefritt, og prøven blir analysert hos spesialistene på Haukeland sykehus. Frem til nå har jeg hatt gleden av å ta imot kvinner i aldersgruppen 22-65 år. Det er normalt kort ventetid, og det er uvanlig at kvinner må ta ny celleprøve ( fordi det kom for lite celler med på prøven) når jeg tar den. Selve undersøkelsen er raskt unnagjort. ( papirarbeidet tar lengst tid 🙂

Du trenger ikke å ha vært gravid eller å ha gått til jordmor Kjersti tidligere for å få tatt celleprøven din her hos oss.

Pris er 650,- (Inkl hygienegebyr m.m som andre pleier å legge til) Studenter får 20% rabatt! Det betyr at den koster 520,- kr for denne gruppen. Det er så viktig at unge jenter får tatt celleprøven sin, og får en god opplevelse første gangen!

Vi har gode resultater, det vil si at det er under 1% av dem som tar celleprøven hos oss som må ta på nytt på grunn av at vi får for få celler med eller feil på prøven. Velkommen å ta denne viktige prøven hos meg.

Så hiv deg på bybanen, hopp av på skjold bybanestopp og jeg er bare 100 meter unna .)