Kursoversikt

Dato, tid og sted
Beskrivelse

17 jun

Fødselsforberedende kurs

Haukeland hotel
17:00 - 21:00
kr 1200 NOK
4 timer om fødselsstart, smertelindring, partners rolle, hva skjer i kropp og hode. LItt mental forberedelse, m.m. Kurset holdes på norsk. Vi snakker også om fødsel i coronaens tid, Få par og god avstand. BLir du syk, eller i karantene etc så kan du/dere selvsagt ikke komme. Kurset blir avholdt så sant det er tillatt med slike arrangementer i juni. Betaling skjer kursdag. Velkommen!

29 jun

Fødselsforberedende kurs

Haukeland Hotel
17:00 - 21:00
kr 1200 NOK
Fødselsforberende kurs- med fokus på hva som skjer i kroppen og hodet - partners rolle, når reise inn, rutiner, smertelindring m.m Bruker også litt tid på å snakke om tiden etter fødsel- om barnet, tilknytning og pittelitt om amming. Betaling skjer med vanlig bankkort på kursdag. Pris pr par og en påmelding gjelder mor og partner/ledsager.

3 aug

Fødselsforberedende kurs

Haukeland Hotel
17:00 - 21:00
kr 1200 NOK
4 timer om fødselsstart, smertelindring, partners rolle, hva skjer i kropp og hode. Mental forberedelse, m.m. Kurset holdes på norsk. Vi snakker også om fødsel i coronaens tid, BlirLir du syk, eller i karantene etc så kan du/dere selvsagt ikke komme. Kurset blir avholdt så sant det er tillatt med slike arrangementer i august Betaling skjer kursdag. Velkommen!

Les mer om våre kurser