Celleprøve

Prevensjonsveiledning/spiralinnsetting

En jordmor som driver med prevensjonsveiledning, og setter inn spiraler og p-staver? Ja- du leser riktig. Jordmødre er opptatt også av dette og utdannet til å utføre disse prosedyrene.

Det er viktig at du som kvinner har sikker prevensjon slik at du unngår uønskede svangerskap og har en prevensjon som passer deg. Veldig mange tror at en må ha født for å få satt inn spiral. Det er feil. Den inneholder også mye mindre hormoner enn vanlige p-piller. De fleste kvinner få også et redusert blødningsmønster etter at en setter inn spiral.  Det er heller ikke vanlig at en øker vekt etter at en setter inn hormonspiral.

Det finnes mange typer prevensjon og vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva som passer akkurat til deg. Jordmor Kjersti har erfaring i innsetting av spiral og p-stav, og har siden 2016 satt inn svært mange. Du trenger ikke henvisning for å få satt inn spiral eller p.stav her hos oss. Vi gir studenter rabatt. (20%)

 

NYHET OKTOBER 2021!  Ballerine ! En liten kobber»spiral» som tar liten plass i livmor, dermed mindre smerter enn ved vanlig kobberspiral.  les mer på ballerine.no-

Pris er 1450 for spiralen som varer i 5 år!

Ta gjerne kontakt om du ha spørsmål. Kort ventetid. (Hvis du ikke finner ledig time innen kort tid er du velkommen til å sende meg en melding så ser jeg om jeg kan finne ledig tid! )