Fødselforberedende kurs

Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. På et fødselsforberedende kurs får du svar på mange av disse spørsmålene, og du får anledning til å ta opp dine tanker og undringer sammen med andre i samme situasjon.

Et fødselsforberedende kurs har fokus på praktisk informasjon som dere får god nytte av i tiden før og under fødsel. Hovedfokus på mine kurs er hva du selv og ledsager kan gjøre for å fremme en normal fødsel, og håndtere rier bedre.. Jeg legger stor vekt på hvordan du kan jobbe med dine tanker slik at du er godt mentalt forberedt på det som venter deg. Humor er også viktig!

Etter kurset vil du og din partner være godt forberedt på viktige områder som omhandler fødselen og tiden etterpå.

Kurset starter 17.00 og vil være ferdig ca 21. Kurset holdes på Haukeland hotell vis a vis Kvinneklinikken i Bergen

Tema: vil gå gjennom fødselen, partners rolle, smertelindring , pusteteknikk og tiden etter fødsel.  Hvordan oppfører et nyfødt barn seg? Det skal vi også snakker litt om på slutten av kurskvelden. Underveis blir det omvisning på kvinneklinikken, så langt det lar seg gjøre. Vi må ta hensyn til om det er travelt eller ei, men stort sett får vi til en god omvisning på KK, slik at dere kan bli kjent med hvilke tilbud de har og hvordan det ser ut, hvor en møter etc. Omvisning varer i 30-60 minutter.

Det vil også være mulig å få informasjon om TENS, elektrostimulering som kan brukes som smertelindring under fødsel. Jeg har også apparater som kan leies i en periode fram til fødsel er over.

Vi serverer h+kaffe, te, vann og frukt

Bindende påmelding, kurset betales på kurskveld, med kort,  Påmelding og pris gjelder et par! Så dere trenger ikke melde dere på 2 ganger.

Jeg anbefaler at en deltar på kurset ca ved svangerskapsuke 32-36. Men det går også fint før og etter.

Ta kontakt om det er noe dere lurer på. Velkommen til en kjekk kurskveld skal dere være.