Om Kjersti

Jeg er en engasjert jordmor som har drevet egen praksis siden 2008. Utdanningen min har jeg fra Høyskolen i Bergen, og jeg har arbeidet ved kvinneklinikken i Bergen siden endt utdanning i januar 2000.

Jeg har videreutdanning i veiledning fra Haraldsplass Diakonale Høyskole, og har også en rekke kurs innenfor svangerskap og trening, svangerskap og overvektige, og en rekke kurs om amming, for å nevne noen. Jeg er mor til tre voksne barn.

Hvorfor startet jeg privat praksis?

Først av alt fordi jeg synest det er kjempekjekt og spennende. Jeg ønsket å kunne tilby den gravide å komme til jordmor så tidlig som den gravide selv ønsket, slik at de skulle slippe å vente til svangerskapsuke 24 som ofte er vanlig i den kommunale helsetjenesten. I tillegg ønsket jeg å være til stede for den gravide nesten 24 timer i døgnet. Erfaringen jeg har gjort er at de gravide lurer på mye, og at at mange har behov for å stille spørsmål eller lufte bekymringer også utenom vanlig åpningstid.

facebooksiden min kan du lese anbefalinger, følg meg gjerne der, og jeg er også på Instagram.

Gjennom de årene jeg har hatt egen praksis har jeg fulgt opp mange hundre par, noen kvinner har jeg fulgt opp i 3 svangerskap! Jeg ser frem til å kunne ta i mot også deg og din partner.

 

 

Du kan bestille time hos en av oss på nettsiden her.

Alle gravide fortjener en jordmor.